Uutiset

Katman Oy pk-seudun toimipiste on muuttanut

Pk-seudun toimintamme on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja toimitilamme jäivät pieneksi. Katman Oy onkin muuttanut 2.1.2019 uuteen osoitteeseen Vantaalle. Uusi käyntiosoitteemme on Uranuksenkuja 1 D, 01480 Vantaa. Muut yhteystietomme säilyvät ennallaan. Tervetuloa tutustumaan.

Rovaniemen Rakentajamessut 22.-23.4.2017 Lappi Areenalla.

Uusi kevät koittaa, onko huopakattosi uusimisen tarpeessa?

Katman Oy on taas Rovaniemen Rakentajamessuilla. Osastomme numero on A54. Tervetuloa keskustelemaan kattoremontin tekemisestä kanssamme. Meiltä saat katon myös uudiskohteeseen.

Toukokuun loppuun mennessä huopakaton uusimisen tilanneille piippujen pellitykset kaupan päälle.

Valitse ammattilainen katollesi, valitse Katman.

Tervetuloa.

Laskutusosoitteemme on vaihtunut 27.3.2017 alkaen.

ARVOISA TOIMITTAJAMME JA YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Ostolaskujen käsittelymme muuttui 27.03.2017 alkaen.

Pyydämme teitä jatkossa lähettämään Katman Oy:tä (y-tunnus 1826274-6) koskevat laskut
verkkolaskuosoitteeseen: 003718262746
operaattori: Pagero
välittäjän tunnus: 003723609900

Mikäli käytössänne on paperinen laskutus, pyydämme teitä lähettämään laskut 27.03.2017 alkaen osoitteeseen

Katman Oy
OVT 003718262746
PL 908
02066 DOCUSCAN

Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen admicom@xbs-salo.com. Sähköpostilaskuille merkitään vastaanottaja samaan tapaan kuin paperilaskuille.

Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:
– Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia.
– Laskun tulee olla PDF-formaatissa.
– Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.
– PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.

Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.

Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset Katman Oy:tä (y-tunnus 1826274-6) koskeviin tietoihinne.

Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään. 

Oulun Rakentajamessut 7.-9.4.2017 Ouluhallissa.

Uusi kevät koittaa, onko huopakattosi uusimisen tarpeessa?

Katman Oy on taas Oulun Rakentajamessuilla yhdessä Katepal Oy kanssa. Osastomme numero on 166. Tervetuloa keskustelemaan kattoremontin tekemisestä kanssamme. Meiltä saat katon myös uudiskohteeseen.

Toukokuun loppuun mennessä huopakaton uusimisen tilanneille piippujen pellitykset kaupan päälle.

Valitse ammattilainen katollesi, valitse Katman.

Tervetuloa.

Ville Salmelasta Rovaniemen uusi aluepäälliikkö

Katman Oy Rovaniemen toimipisteen aluepäälliköksi on valittu rakennusinsinööri (AMK) Ville Salmela (36).

Ville aloitti 6.2. ja ottaa toimipisteen vetovastuun 1.4. alkaen. Aikaisemmin Ville on työskennellyt mm. Icopal Katto Oy Rovaniemen toimipisteessä projektipäällikkönä.

Nykinen aluepäällikkö Juha Vaara jatkaa Katman Oy:ssä vanhempana asiantuntijana.

Ville Salmelan tavoittaa numerosta 044-7600151 ja sähköpostilla ville.salmela@katman.fi

 

Tervetuloa joukkoomme.

Suomen suurin kattotyömaa -lehdistötiedote

Tiedote 4.2.2014

Vapaa julkaistavaksi

 SUOMEN SUURIN KATTO- JA SEINÄTYÖMAA OULULAISYRITYKSILLE

Oululainen Katman Oy on aloittanut vuoden alussa Suomen suurimman kattourakan KOy Sipoon PT-logistiikkakeskuksen työmaalla: kohteen katto on laajuudeltaan peräti 70 000 neliömetriä. Oululaista osaamista työmaalle tuo myös Oulun Kuorirakenne Oy eli OKR, joka urakoi seiniä 30 000 neliömetrin verran.

Ruukin teräs-sandwich-paneeleilla toteutettavat seinätyöt ovat alkaneet joulukuussa ja katon höyrynsulun asennus vuoden vaihteessa. Varsinaiset lämmöneristys- ja vesikatetyöt aloitetaan maalis-huhtikuun vaihteessa. Katmanin urakkaan kuuluvat myös kaikki katolla olevat puutyöt ja pellitykset. Työt tullaan tekemään pääosin tämän vuoden aikana.

Kohteen rakennuttajana on KOy Sipoon PT-logistiikkakeskus, jonka taustalla on S-ryhmä. Projektinjohtourakoitsijana toimii Skanska Talonrakennus Oy:n ja Lemminkäinen Talo Oy:n muodostama työyhteenliittymä Freeway.

 Oululaista osaamista teollisuuden alalla

Katman Oy on oululainen vuonna 2003 perustettu yritys, jolla on toimipisteet Oulussa, Rovaniemellä ja Helsingissä. Asiakkaita palvellaan pienistä remonteista isoihin uudiskohteisiin. Liikevaihto on kasvanut tasaisesti – vuonna 2013 se kohosi hieman yli kahdeksan miljoonan euron.

Myös alan työllistäjänä Katman on merkittävä: omia työntekijöitä on noin 60 ja yritys työllistää useita aliurakoitsijoita. Sekä Katman että OKR ovat haastavista viime vuosista huolimatta kasvaneet kannattavasti.

– Rakentamisen suhdanteista huolimatta työntekijöiden määrä on vuosittain lisääntynyt tasaisesti, sanoo Katman Oy:n toimitusjohtaja Harri Saarinen.

Oulun Kuorirakenne Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kiljander kertoo yrityksen liikevaihdon yli kaksinkertaistuneen parin viime vuoden aikana.

– Viime vuonna hankimme Enkopur-korjausmenetelmän Pohjois-Suomen edustuksen. Menetelmä mahdollistaa esimerkiksi peltikattojen osakorjauksen taloyhtiöissä niin, että niiden käyttöikää saadaan jatkettua jopa 20 vuodella, Kiljander kertoo.

Oulun Kuorirakenne Oy on jo neljännesvuosisadan ollut peltirakentamisen moniosaaja. Tänään yritys on yksi johtavista kuorirakentamisen taitajista Suomessa – yli 20 vanhemman mestarin ja nuoremman kisällin voimin. Vuonna 2009 oululaisyritykselle myönnettiin Teräsrakennepalkinto Paulig Kahvipaahtimon alumiinijulkisivuista.

Lisätiedot ja kuvat:

Harri Saarinen, Katman Oy

p. 040 860 0140, harri.saarinen@katman.fi

 

Jorma Kiljander, Oulun Kuorirakenne Oy

p. 0400 680 084, jorma.kiljander@okr.fi

 

Ota yhteyttä