Kattoalan konkari

LAADUKKAITA PALVELUITA JO VUODESTA 2003

Työllistämme jo yli 50 alan huippuammattilaista

Työyhteisön hyvinvointi, ammattitaidon ylläpito ja jatkuva kehittäminen takaavat parhaat edellytykset laadukkaalle toiminnalle ja palvelujen tarjoamiselle.

Kokenut henkilökuntamme on rakentanut kattoja satoja tuhansia neliömetrejä, pienistä korjaustöistä aina vaativimpiin teollisuuskohteisiin, ympäri Suomen. Vastaamme asiakkaiden vaativimpienkin kohteiden asettamiin haasteisiin nopeasti ja luotettavasti.

Kaikki tulitöihin osallistuvat työntekijämme ovat suorittaneet Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön Katto- ja vedeneristystöiden turvallisuuskoulutuksen ja heillä on tulityökortit. Lisäksi jokainen työntekijämme on suorittanut valtakunnallisen Työturvallisuuskorttikoulutuksen.

Ammattilaisemme tunnistat palveluasenteesta ja kuvallisesta henkilökortista. Henkilökortti on aina työntekijämme mukana ja siitä voit todeta, että työmaalla liikkuva henkilö on oikealla asialla.

Pitkät perinteet laadukkaasta kattorakentamisesta

Katman Oy perustettiin Oulussa vuonna 2003. Otimme visioksi heti alkuun laadukkaiden kattoalan palveluiden tuottaminen kilpailukykyiseen hintaan. Heti perustamisesta saakka toimintamme kattoi koko Suomen. Jo ensimmäisistä vuosista urakoimme lukuisia merkittäviä kohteita muun muassa pääkaupunkiseudulle ja Turun alueelle.

Halusimme satsata entistä parempaan palveluun myös Pohjois-Suomessa, joten vuonna 2006 avasimme toimipisteen myös Rovaniemelle. Sieltä käsin operoimme tehokkaasti koko Lapin läänin alueella. Toimintamme kasvoi tasaisesti, joten joustavuuden lisäämiseksi avasimme keväällä 2010 Helsinkiin uuden toimipisteen.

Ammattitaitoiset kotimaiset työntekijät, laadukkaat suomalaiset tuotteet ja tehokkaat palvelut ovat mahdollistaneet kilpailukykyisen toiminnan myös viennissä. Katman onkin ottanut menestyksekkäästi kansainvälisyyden ensi askeleet ja urakoinut useita kohteita Ruotsissa – onpa yksi kohde toteutettu jopa Mongoliaan saakka.